Iasi Industrial Park este o oportunitate de dezvoltare importantă!

Solicită o întâlnire pentru a putea să beneficiezi de facilitățile celui mai important proiect de parc industrial din Iași, o zonă importantă destinată dezvoltării industriale.

Să creștem împreună!

Un oraș mare foarte aproape! Un pachet complet de facilități pentru afacerea dumneavoastră !

Prioritatea noastră numărul 1 sunteți dumneavoastră, investitorul! De aceea creăm pachete de facilităţi pentru afacerea dumneavoastră. Una dintre ele, deducerea taxelor pentru construcţii care ţin de infrastructura parcului industrial, cu toate modificările şi adăugările ulterioare. Cu ajutorul Consiliului Judeţean Iaşi şi cu resursele celui de-al doilea oraş ca mărime din România, afacerea dumneavoastră în Iaşi va fi un succes!

Citește mai mult despre locație

iasi
0
Locuitori
0
Studenți în fiecare an
0
Companii
0
Angajați

Investește în Iași!

Iasi Industrial Park este partenerul perfect pentru o dezvoltare industrială în România!

parc-logistic-iasi

Toate facilitățile pentru succes

Iasi Industrial Park se bucură de un sistem de transport complet: exact lângă Autostrada Moldova-Transilvania, cu deschidere amplă la Drumul European E583, la câteva minute de Centrul Regional Intermodal  de Transport Marfă și la 15 minute de Aeroportul Internațional Iași

Citește mai mult despre facilități

iasi-palas

Susținerea extinsă a Consiliului Județean Iași

Consiliul Județean Iași, unul dintre cei trei inițiatori și acționari ai proiectului Iași Industrial Park, acționează continuu pentru atragerea de noi parteneri și investitori în Iași furnizând facilități logistice integrate cu pachete de facilități de business. Acest proiect îndeplinește de asemenea și toate standardele de siguranță și protecție a mediului înconjurător.

Citește mai mult despre obiective

industrial-park-iasi

Pachet integrat de avantaje financiare

Scutiri de taxe pentru construcția de clădiri care fac parte din infrastructura industrială, scutirea de impozite datorate bugetelor locale, scutirea de taxe pe terenuri sau pentru scoaterea lor din circuitul agricol. Acestea sunt doar câteva din facilitățile oferite de Iasi Industrial Park.

Mai multe informații despre beneficii